Tabuk és városi legendák a csillagászatban – kérdések és válaszok égen-földön

Kategóriák: ,
Program kezdete: 2021-05-02 19:00
Program vége: 2021-05-02 20:30

A Svábhegyi Csillagvizsgáló GALAXIS ÚTIKALAUZ műsora immáron II. évadához érkezett! – 7. rész: Válaszok az Univerzummal kapcsolatos kérdéseidre. 

 

Előadók:  Zsidi Gabriella és Steinmann Vilmos

 

Biztos benned is felmerült már: Mi lenne ha nem lenne Hold? Mi lenne ha a Nap fekete lyukká változna? Tényleg létezik Szuperhold…? Ha eddig nem merted megkérdezni most itt a lehetőség, hogy megkérdezd! Ezen az estén bármit kérdezhetsz, nincsenek tabuk vagy rossz kérdések! Ennek az előadásnak csak az univerzum vége (van egyáltalán vége!?) és a TI kérdéseitek szabnak határt.

 

Az univerzummal kapcsolatos kérdésekre a válaszokat égen-földön keressük, mindent bevetve. Ezért MI is megmozgatjuk az eget, vagyis egy csillagászt és a földet, tehát egy geográfust, hogy mindenre a lehető legjobb tudásunk szerint válaszoljunk.

 

Bennünk is felmerültek olyan kérdések, hogy milyen szaga van világűrnek, át lehet-e repülni egy gázbolygón, vagy merre van odakint a fel-le és a le-fel…? Ezekre és a TI kérdéseitekre is választ kaphattok, de nem csak akkor, ha velünk tartotok, hanem ha kérdeztek is…most kivételesen előre!

 

Tarts velünk, kalandozzunk továbbra is együtt az Univerzum csodái között! 

 

Az élő közvetítés linkjét jegyvásárlást követően, az előadás megkezdése előtt 2 nappal küldjük el a megadott email címre. 

Mi történik, ha mégsem kapok visszaigazoló e-mailt, ha mégsem kapom meg a jegyemet?
Kérjük ellenőrizd, hogy a jegyet tartalmazó visszaigazoló e-mail nem került-e véletlenül a „SPAM” vagy „Promóció” mappába. Ha itt sem találod, kérjük, írj nekünk egy üzenetet a info@svabhegyicsillagvizsgalo.hu e-mail címre, ahol kollégáink segítségedre lesznek.

 

Az élő közvetítéssel kapcsolatos GYIK itt tekinthető meg