Marsutazás, marsi kolóniák és lebegő városok a Vénuszon

Kategóriák: ,
Program kezdete: 2021-01-31 20:00:00
Program vége: 2021-01-31

SPACEBONTÓ – A Svábhegyi Csillagvizsgáló GALAXIS ÚTIKALAUZ műsorának 10 részes különkiadása- 4. rész: A belső bolygók meghódítása, és kolonizálása.

 

A Galaxis Útikalauz januártól egy 10 részes “Spacebontó’ sorozattal jelentkezik, mely 10 rész egymásra épül, a Földtől elindulva egyre mélyebbre kalauzoljuk nézőinket a rejtélyes Világűrben. 

 

A nők a Vénuszról, a férfiak a Marsról jöttek, mostanra mégis valahogy mindnyájan a Földön kötöttünk ki. Az elvágyódás azonban megmaradt, kánaán, pálmafák, oázisok. Hiába fedeztük fel a világűr meghódításával, hogy mindaz, amit bolygószomszédainkra képzeltünk, az teljes valótlanság, az emberiség csak nem tesz le a földön kívüli kolóniák eszméjéről. Hova csomagoljunk tehát, a Marsra, a Vénuszra, esetleg a Merkúrra? Egyáltalán honnan jön ez az egész más bolygóra költözősdi? Utazzanak velünk a belső Naprendszer bolygóira és nézzünk körbe együtt legközelebbi szomszédainkon.

 

Tarts velünk egy SPACEBONTÓ utazásra, kalandozzunk együtt az Univerzum csodái között! 

 

Az élő közvetítés linkjét jegyvásárlást követően, az előadás megkezdése előtt 2 nappal küldjük el a megadott email címre. 

 

Az élő közvetítéssel kapcsolatos GYIK itt tekinthető meg