Eseménynaptár és jegyfoglalás

Az eseménynaptár nézetben egyéni és családos látogatóként vehetsz jegyet a meghirdetett nappali valamint esti programokra.

Csoportos látogatás esetén kérjük az info@svabhegyicsillagvizsgalo.hu email címre küldd el ajánlatkérésed, érdeklődésed.

A programokra való jelentkezés menete, jegyvásárlás:
     1. A programlistában vagy a foglalási naptárban válaszd ki a kívánt programot!
     2. Válaszd ki a jegytípust a legördülő ablakban, jelöld be a megvásárolni kívánt jegyek darabszámát!
     3. Fizetési adataid megadása után egyenlítsd ki bankkártyával a jegy(ek) árát!
     4. A QR-kódos e-jegyet és a további tudnivalókat vásárlást követően egy automatikus email üzenetben küldjük el, ezzel tudsz majd belépni a Csillagvizsgálóba.

FONTOS! A jelenleg hatályos rendelkezés értelmében eseményeinket csak azok látogathatják, akik érvényes Covid 19 védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Ezt a belépéskor ellenőriznünk kell. A 18 év alattiakra ez nem vonatkozik. 

Programjainkon nagyon fontos, hogy mindannyian biztonságban érezhessük magunkat, ezért megkérjük látogatóinkat, hogy előadásainkon továbbra is viseljék a maszkot, ahogy csillagászaink is ezt teszik, ezzel sem kockáztatva egymás egészségét. Köszönjük a megértést!

A programokat színkódokkal jelöltük:

Sárga: Nappali program
Kék: Esti program
Piros: Betelt, sajnos erre a programra már nem tudsz jegyet váltani.

Borult idő garancia: Programjaink időjárástól függetlenek, borult időben, akár esőben is megtartjuk őket. Borult időben interaktív csillagászati előadáson, és a csak ilyenkor megtekinthető virtuális csillagképtúrán, Tejút-túrán és csillagmonda-kalandon vehetsz részt, valamint égből hullott meteoritokat láthatsz, tapinthatsz és vizsgálhatsz mikroszkóp alatt!

A programok listáját és lista nézetét itt találod:
Programok a csillagvizsgálóban 

On-line programjainkat itt találod:
On-line műsorok

A látogatás és jegyvásárlás feltételeiről az Általános Szerződési Feltételekben tudhatsz meg többet.